Pauline Blom
& Ronald Ouwens

Mobiel: +34 – 686419359

Bellen of skypen kan altijd.
Voor een aanvraag op maat: info@conil.nl

Een huis onder de zon

Verliefd geworden op de streek en benieuwd naar wat er te koop is?
Laat het ons weten! We gaan graag en met aandacht op zoek naar het ideale (tweede) huis voor jullie hier in de streek.

Als kenners en inmiddels prima ingeburgerde locals hebben we een mooi netwerk opgebouwd.

Dat we in kunnen zetten in de zoektocht naar die ene bijzondere locatie, dat fraai opgeknapte appartement hartje Vejer of juist een groter pand met mogelijkheden, een vrijstaande villa met privézwembad in de buurt van Conil of een pand met een horeca-bestemming.

Of juist een plot, perceel, waar alle mogelijkheden nog open liggen.

 

finca manuel zwembaddormitorio olivilla yebrael olivo facade34 f710044bf79a4b1f5d8b085e5e5d9711 m

 

We spreken de taal, kennen de markt en willen graag een anker zijn. Een rustpunt voor overleg, vertalen waar nodig, begeleiding vanaf de eerste verkenning tot en met het aanvragen van financiële mogelijkheden, zoals een hypotheek op Spaanse voorwaarden.

Daarnaast kunnen we adviseren en helpen bij eventuele verhuur van een huis of appartement, want ook in die markt zijn we meer dan thuis. En kunnen we als geen ander ´door de foto´s heen kijken´, die op de Spaanse websites niet altijd even gelikt zijn.

Om een idee te geven: percelen zijn vanaf rond de 70.000 euro te koop, appartementen vanaf rond de 55.000 euro en vrijstaande huizen (met of zonder zwembad, afhankelijk van de locatie) vanaf rond de 200.000 euro.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Via de mail: info@conil.nl

Of telefonisch: +34 6864 19 359.

Ronald Ouwens & Pauline Blom
www.conil.nl
Vejer – Cádiz
@:info@conil.nl
Tel: (+34) 6864 19359 / (+34) 679 91 27 04
www.facebook.com/Conil.nl
www.conil.nl/nl/reisgids
 

In Atlanterra, Zahara de los Atunes, staat deze luxueuze, bijzonder ruime, vrijstaande villa te koop:

Villa Casa Blanca

Op een groot (eigen) terrein van 1.050 m2, waarvan het huis 170 m2 beslaat. Naast de volwassen tuin, het privézwembad en het dakterras zijn er binnen een lichte woonkamer met grote ramen en compleet ingerichte half open keuken, drie luxe afgewerkte slaapkamers en twee badkamers. Het uitzicht is magisch: de zee, het strand en Afrika in de verte.

foto 1 foto 2

foto 4foto 5 

 foto 6foto 3

foto 7foto 8

foto 10foto 9

foto 11foto 12

De vraagprijs is 875.000 €

Voor meer informatie: info@conil.nl.

Zahara de los Atunes & Atlanterra

Zahara de los Atunes is een authentiek Spaans dorp, gelegen aan de oevers van de Atlantische Oceaan en langs de rivier Río del Cachón. Met een centrum van witgepleisterde huizen, pleinen, terrassen en een Andalusisch stratenplan, met als unieke extra dat alle wegen rechtstreeks naar het strand lopen. De Playa Zahara de los Atunes is een van de mooiste stranden van de Costa de la Luz: fijn wit zand, kilometers breed en lang uitgewaaierd, begrenst door duinen en het heldere water van Atlantische Oceaan.
Het dorp, met 1200 inwoners, is bij Spanjaarden uit de streek geliefd als gastronomische dagtrip, door het grote aanbod van goede restaurants. Jaarlijks wordt in mei de tapasroute Ruta de Atun, tonijn, georganiseerd en eind september de Ruta del Retinto, lokaal rundvlees, die samen valt met een polo-toernooi en paardenrennen op het strand.
Polo en paarden passen bij Zahara de los Atunes, want leven in het dorp is een leven ´op stand´. Vooral in Atlanterra, even buiten het centrum, waar hoog op de kliffen luxe, exclusieve villa´s staan. Op grote stukken grond, met zicht op Afrika aan de overkant en op het strand Playa de Los Alemanes, een grote, rustige baai, waar vooral de bewoners van Atlanterra zelf gebruik maken.

Locatie
Zahara de los Atunes ligt in Andalusië, aan de Costa de la Luz, de Kust van het Licht, de meeste zuidelijke van Spanje, in de provincie Cádiz. In deze prachtige streek draait alles om slow life, in een groene oase, met een aangenaam klimaat en eindeloze stranden aan de Atlantische Oceaan, tegen de achtergrond van Moorse bergdorpen. Met 300 dagen zon per jaar.
De provincie Cádiz is vooral geliefd bij de Spanjaarden zelf, die graag iets mee willen pikken van de bijzondere levenskunst van de Andalusiërs aan de Zuid-Spaanse Costa de la Luz. De Kust van het Licht begint in Tarifa en loopt door tot aan de grens met Portugal. De streek telt bijna 80 verschillende brede, witte zandstranden, omzoomd door groene heuvels. Waar traag naar zee glijdende rivieren door met loslopende koeien gevulde graslanden gaan. Vanaf de Zuidelijkste punt van Europa, de stad Tarifa, amper 15 kilometer van Afrika, begint een andere wereld. Zonder hoogbouw en massa-toerisme. Maar mét witte landhuizen als plukken wol in het landschap en een ongekende natuurpracht.

Afstanden:
Tarifa: 40 kilometer
Vejer de la Frontera: 21 kilometer
Conil de la Frontera: 35 kilometer
Cádiz stad: 73 kilometer
Jerez: 82 kilometer
Sevilla: 177 kilometer
Malaga: 200 kilometer

 

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden en gebruiken wij cookies. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.