Pauline Blom
& Ronald Ouwens

Mobiel: +34 – 686419359

Bellen of skypen kan altijd.
Voor een aanvraag op maat: info@conil.nl

Vliegen is de snelste (iets minder dan drie uur) en waarschijnlijk de meest comfortabele manier om naar uw vakantiehuis in Zuid-Spanje aan de Costa de la Luz te reizen. De dichtstbijzijnde vliegvelden in de provincie Cádiz in Andalusië bevinden zich in Jerez de la Frontera, Sevilla en Malaga. Overigens raden wij u wel aan een auto te huren tijdens uw verblijf. Het openbaar vervoer is weinig fijnmazig en bussen en treinen rijden veel minder frequent dan in Nederland. Een eigen auto is de beste manier om onze streek te verkennen en beter te leren kennen. Boeken kan rechtstreeks via www.conil bij Sunny Cars. De winnaar van de Zoover Award 2015 zoekt de beste deal en levert een prima service, tegen een all-in-prijs. Absolute aanrader voor wie lange wachtrijen en onaangekondigde extra kosten wil voorkomen: http://conil.nl/nl/auto-huren

Jerez de la Frontera – 75 kilometer verderop, reistijd naar de Costa de la Luz en dorpen als Vejer en Conil de la Frontera is ongeveer drie kwartier. Onder meer de volgende maatschappijen vliegen op Jerez. Echter veelal alleen in het hoogseizoen en/of als chartervlucht.

Condor (vanaf Düsseldorf)- condor.com
Vueling (met overstap in Barcelona) – vueling.com
Iberia (met overstap in Madrid) – iberia.com

Sevilla – 150 kilometer landinwaarts, reistijd naar de Costa de la Luz en dorpen als Vejer en Conil de la Frontera is ongeveer anderhalf uur. Op Sevilla zijn vluchten te vinden van onder meer de volgende maatschappijen:

Transavia – transavia.com
Vueling (rechtstreeks of via Barcelona) – vueling.com
Iberia – iberia.com
RyanAir (Vanaf Eindhoven) – ryanair.com
TAP Air Portugal

Malaga –  200 kilometer verderop, reistijd naar de Costa de la Luz en dorpen als Conil en Vejer de la Frontera ongeveer 2 uur 1 kwartier. Naar Malaga verzorgen onder meer de volgende maatschappijen vrijwel dagelijks vluchten:

Transavia – transavia.com
Vueling – vueling.com
RyanAir – ryanair.com
Iberia – Iberia.com

We kunnen eventueel een taxi of een taxi-bus (6 personen maximaal) voor u reserveren, van het vliegveld naar uw vakantiehuis, wanneer een auto huren geen optie is.

Daarnaast is het mogelijk een (deel van) de reis van vliegveld naar vakantiehuis met de bus of de trein af te leggen.

Voor meer informatie daarover: info@conil.nl

 

Het is ook mogelijk om met de trein vanuit Nederland naar Cádiz in Zuid-Spanje te reizen. Voor degenen die de tijd kunnen en willen nemen om richting Andalusië te komen. In het kort de route:

Met de Thalys naar Parijs
Met trénhotel, nachttrein, van Parijs naar Madrid
Van Madrid naar Cádiz met de AVE (hogesnelheidstrein) en Alvia.

 

Met de auto
Als u de tijd heeft of vliegangst of gewoon van autorijden houdt: vanaf Utrecht is het ongeveer 2600 km naar de Zuid-Spaanse Costa de la Luz.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden en gebruiken wij cookies. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.