Pauline Blom
& Ronald Ouwens

Mobiel: +34 – 686419359

Bellen of skypen kan altijd.
Voor een aanvraag op maat: info@conil.nl

Reisgids Costa de la Luz

Het reisboek Costa de la Luz – de eerste Nederlandstalige gids over de mooiste kust van Spanje – is de ideale voorbereiding voor iedereen die onze kant op wil komen. Stap in het echte Spaanse leven, aan de hand van journaliste Pauline Blom, die verhaalt over de processies in de heilige week voor Pasen, door de smalle straatjes van het mooiste witte bergdorp van Spanje. Over de watervallen in de goed verborgen oase Santa Lucia en het meest authentieke restaurant van Andalusië.

Over de rauwe havenstad Cadiz, met kathedraal met gouden dak en prachtig, eeuwenoud centrum. Over zwierige sherry-stad Jerez, bruisend stranddorp Conil de la Frontera en de authentieke, intieme dorpsfeesten, waar de Costa de la Luz, de Kust van het Licht, om bekend staat.

Aangevuld met alle praktische informatie om als lezer zélf dat echte Spaanse leven in te stappen. Slenterend door dorpen, wandelend door de heuvels, fietsend langs het strand of met de auto op ontdekkingsreis het binnenland in. Met tips van locals, wandel- en fietsroutes en ruim 200 foto’s.

Enkele voorproefjes

reserveringsaanvraag_btn

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden en gebruiken wij cookies. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.