Pauline Blom
& Ronald Ouwens

Mobiel: +34 – 686419359

Bellen of skypen kan altijd.
Voor een aanvraag op maat: info@conil.nl

Onze service

Persoonlijk contact is een belangrijk onderdeel van ons visitekaartje. Alle huizen en appartementen op de site zijn door ons zelf gescout, geïnspecteerd en gefotografeerd. Zonder groothoeklenzen of kleureffecten. We geven graag advies op maat, want we kennen de streek tot op de vierkante centimeter. We verzorgen een heldere routebeschrijving, vangen onze gasten bij aankomst persoonlijk op en begeleiden jullie, vanaf een ontmoetingsplek in de buurt, naar het huis of appartement. Daarbij ontvangen jullie een goed gevulde informatiemap, inclusief een kaart van de omgeving en tips voor dagtrips en bijzondere, lokale evenementen. Tijdens het verblijf zijn we op vaste tijden telefonisch bereikbaar (+34 6864 19359) en mocht er iets zijn, dan lossen we dat zo snel mogelijk op. Als intermediair tussen de (veelal) Spaans-sprekende huiseigenaren en onze gasten. Onze algemene voorwaarden kunt u hier bekijken.

We reserveren graag voor de eerste dag of avond vast een tafel voor de lunch of het diner, afhankelijk van het tijdstip van aankomst. Bijvoorbeeld op het strand in Conil de la Frontera (La Fontanilla), in de heuvels rond Vejer en Conil met uitzicht op zee (La Patria) of buiten op het terras in een idyllisch dorpje met fraai uitzicht op het dorp Vejer de la Frontera (La Cascada Garden).

We kunnen – zonder extra kosten – verschillende activiteiten boeken:

  • Boardsurfen – lessen en/of huren van materiaal
  • Kite-surfen in Conil – onder meer driedaagse beginnerscursus
  • Walvissen spotten in de Straat van Gibraltar
  • Fietsenverhuur (eventueel met gids)

Reisverzekering 

 

 

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden en gebruiken wij cookies. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.