Pauline Blom
& Ronald Ouwens

Mobiel: +34 – 686419359

Bellen of skypen kan altijd.
Voor een aanvraag op maat: info@conil.nl

Activiteiten Costa de la Luz

Wij helpen u graag bij het boeken van de volgende activiteiten, zonder extra kosten:

  • Walvissen spotten in de Straat van Gibraltar
  • Fietsenverhuur (citybikes, MTB, e-bikes en racefietsen)
  • Boardsurfen (lessen en/of huren van materiaal)
  • Kite-surfen (onder meer driedaagse beginnerscursus)

Walvissen spotten in de Straat van Gibraltar

In de Straat van Gibraltar, waar de Middellandse Zee en Atlantische Oceaan elkaar treffen, fourageren dolfijnen (hele jaar door), orca´s (zomermaanden) en walvissen (hele jaar door). Vanuit de haven van Tarifa, de meest zuidelijke punt van Europa, worden dagelijks boottochten (van half april tot half oktober) georganiseerd om de dieren van dichtbij te bekijken. Tarifa is vanuit Conil en Vejer rond een half uur rijden in de richting van Malaga, een mooie tocht langs de kust. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de tocht en het seizoen. Voor informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via info@conil.nl of telefonisch: +34 6864 19359 (ook whatsapp). Het seizoen loopt van half april tot 15 oktober – afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tarieven:
Tocht van twee uur:
Volwassenen vanaf 45 euro
Kinderen (5-14 jaar) vanaf 30 euro
Baby´s / kinderen (1-5 jaar) 10 euro

Tocht van drie uur:
Volwassenen vanaf 65 euro
Kinderen (5-14 jaar) vanaf 40 euro
Baby´s / kinderen (1-5 jaar) 15 euro

Fietsen

Onze streek is een geweldig gebied om op de fiets te verkennen. In het heuvelachtige landschap liggen veel verborgen paden, tussen de loslopende koeien door, die leiden naar prachtige vergezichten. Voor de verhuur van fietsen werken wij samen met Francisco, die vanuit zijn winkel in Vejer de la Frontera een breed assortiment fietsen verhuurt: van e-bikes, citybikes en mountainbikes (eventueel met kinderstoeltje) tot fatbikes en racefietsen. Francisco kan de fietsen persoonlijk afleveren op het vakantie-adres of stelt in zijn winkel de fietsen ter plaatse op maat af als die worden afgehaald. Bij de huurprijs is een helm (verplicht) inbegrepen, net als een slot en een reparatieset. De prijs is afhankeljk van het aantal dagen en van het type fiets, want Francisco heeft ook voor professionele amateurs tweewielers in huis.

Ook is het mogelijk om via ons een tocht te boeken, begeleid door een gids. Bijvoorbeeld door het natuurpark La Breña, naar de Romeinse afgravingen van Bolonia of met fatbikes over de ongerepte stranden van de Costa de la Luz. De prijzen voor een tocht zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de tocht, vanaf 35 en 45 euro per persoon. Francisco beschikt daarnaast over een uitgebreide verzameling fietsroutes in de buurt, die hij graag deelt.

Voor een vrijblijvende offerte: info@conil.nl of telefonisch: +34 6864 19359 (ook whatsapp).

Voor meer (achtergrond-)informatie:

https://www.fietseninspanje.nl/mtb-verhuur-in-prachtig-stadje/

Boardsurfen

Onder kenners staat de Costa de la Luz  bekend als één van de board-surf hot-spots van Europa. Op de golven van de Atlantische Oceaan kunnen beginners en gevorderden het hele jaar door hun hart ophalen. Wij werken samen met de surfschool van Laura en Ramon. Ervaren leraren, die goed Engels spreken, en de mobiele school – met Conil de la Friontera als thuisbasis – is centraal gelegen, met voldoende mogelijkheden om te parkeren. Voor een halve dag les bedragen de kosten €29,-, inclusief materiaal (board, wetsuit). Het is ook mogelijk om alleen materiaal te huren. Voor informatie en reserveringen: info@conil.nl of telefonisch: +34 6864 19359 (ook whatsapp).

Kitesurfen

De kitesurf-school van Fran (Engels-sprekend) biedt lessen aan op ieder niveau. Met als special een intensieve beginners-cursus, in kleine groepen, van maximaal vier personen. In drie dagen tijd komen alle basis-elementen van de spectaculaire sport, op een board met mega-vlieger, aan bod. De kosten zijn 80 euro per dag, inclusief materiaal. Minimaal gewicht deelnemers: 45 kilo. Het is ook mogelijk alleen materiaal te huren. Voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen via  info@conil.nl of telefonisch: +34 6864 19359 (ook whatsapp).

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden en gebruiken wij cookies. Je kunt je cookie-instellingen hier wijzigen.